2024. tavaszi 180 órás önismereti pszichodráma csoportunkhoz május végéig lehet csatlakozni.

Tudnivalók a csoporttal kapcsolatban:

Időpontok:

Havonta egyszer hétvégén (szombaton vagy vasárnap) 9.30 – 18.00 óráig tartanak a foglalkozások. Egy alkalom 10 dramatikus órának (45 perc) számít ebédszünettel.

Helyszín:

Budapest,  V. kerület.

Az első két foglalkozás alkalmával a csoport nyitott (felvételi szeminárium), a második alkalom végén dönthetnek a jelentkezők a teljes folyamatban való részvételről. Ekkor a csoportot lehetőség szerint bezárjuk, azaz új tagok már nem csatlakoznak.

Részvételi feltételek:

-       Alsó korhatár a betöltött 20. életév.

-       Olyan felnőtteket várunk a csoportba, akiknek a világhoz való kapcsolódásukkal, begyakorolt megoldásaikkal kapcsolatban kérdéseik vannak.

-       A tervezett csoportlétszám 10-16 fő.

-       A csoportba való felvétel előtt mindenkivel egy hatszemközti beszélgetés keretében találkozunk, ez a csoportba kerülés feltétele.  

-       A csoporttagok között nem lehet érzelmi vagy egzisztenciális függőség. Ennek esetleges felismerésére lehetőség lesz az első csoportülések során.

-       A csoporttitok megőrzésének fontosságát mindenkinek el kell tudni fogadni.

-       Csoportjaink a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztráltak, pozíciószámmal rendelkeznek.

-       A csoportban végzett önismereti képzés 120 óra időtartamban beszámíttatható a Magyar Pszichodráma Egyesület asszisztensi képzése előfeltételének első részeként, az Egyesület Képzési Rendjének megfelelően.

 

További információt kérni és jelentkezni a Kapcsolatfelvételi űrlapkitöltésével vagy a megadott e-mail címeken lehet.

 

A jelentkezés nem jelent automatikus felvételt a csoportba.

JELENTKEZÉS

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK »
© 2014 pszichodramaBudapest.hu | Minden jog fenntartva | KCMS | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató | Cookie szabályzat